Sveta Nedjelja, Brezje, zemljište na prodaju

ID Kod2024

Detalji

Lokacija:
Brezje, Sveta Nedelja
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Zemljište
Cijena:
238.000€ (1.793.211 kn)Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn
Površina:
4.900 m2

OPIS

Lokacija: Sveta Nedelja smještena je na zapadnim vratima Zagreba. Uzdiže se pored stare Samoborske ceste i suvremene autoceste kojom je Zagreb povezan sa slovenskom granicom i dalje Europom. Statusom je najmlađi grad u županiji, grad je kulture, sporta, tradicije i turizma. A zbog pozitivne politike gradskih vlasti te ukidanja stope prireza koja od 01.01.2019. iznosi 0%, te raznih olakšica poduzetnicima (ukidanja poreza na potrošnju i komunalne naknade za poduzetinke) predstavlja mjesto ugodnog i sigurnog življenja, kao i mjesto idelano za razvoj poduzetništva.
Opis: prodaje se zemljište od 4.900m2 koje se nalazi u građevinskoj zoni, pretežito stambene namjene.
Uvjeti gradnje: Površina građevne čestice za gradnju građevine stambene namjene ne smije biti manja od: -600 m2 - za građenje na slobodnostojeći način, osim kod interpolacija u postojećim naseljima, uz uvjet da širina građevne čestice na mjestu građevnog pravca zgrade ne može biti manja od 20,0 m; - 500 m2 građenje na poluotvoreni (dvojni) način uz uvjet da širina građevne čestice na mjestu građevnog pravca zgrade ne može biti manja od 20,0 m;- 400 m2 - za građenje u nizu, uz uvjet da širina građevne čestice na mjestu građevnog pravca zgrade ne može biti manja od 20,0 m. Iznimno širina čestice može biti i manja, ako to mjesne prilike omogućuju, ali ne manja od 15,0 m; -1.000 m2 - za građenje višestambenih zgrada. Građevna čestica može imati najviše 70 m dužine, a širina prema ulici može biti najviše 40 m. Maksimalna površina građevne čestice za građenje stambene i stambeno-poslovne zgrade treba biti: -1.600 m2 - za građenje na slobodnostojeći način; -1.200 m2 - za građenje dvojnih građevina; - 800 m2 - za građenje u nizu. Iznimno, građevna čestica može biti i veća od površine određene u stavku (3) ovoga članka, ali ne veća od 3.000 m2, uz najveću izgrađenost građevne čestice do 30%, i to u slučajevima. Ukupna izgrađenost građevne čestice namijenjene izgradnji stambene građevine iznosi najviše: - 40% kod građenja na slobodnostojeći način; - 40% kod građenja na poluotvoreni (dvojni) način te; - 50% kod građenja u nizu.
Agencijska provizija 2% + PDV.

KARAKTERISTIKE

Dozvole
  • Vlasnički list
Osnovna infrastruktura
  • Asfaltirani prilaz
Ostalo
  • Podtip nekretnine: Građevinsko stambeno zemljište

KONTAKTIRAJTE NAS

 
Copyright © 2023. Angelus nekretnine, Sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti te anonimizirane statistike pristupa. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.